header afbeelding voedsel

SAPOR by Marc Clement

Reserveren

Dineer bij SAPOR op de 12de verdieping van de Living Tomorrow Innovatiecampus met zicht op bruisend Brussel. Geniet van een culinair avontuur op het hoogste niveau, gebracht door onze topchef Marc Clement.

Reserveren voor meer dan 8 personen? Gelieve telefonisch contact op te nemen.

Met een passie voor seizoensgebonden ingrediënten, een sterke appreciatie voor lokale producten en
een diepgewortelde drang naar culinaire innovatie, verwelkomt meesterkok Marc Clement met trots zijn nieuwste culinaire meesterwerk.

Onder de noemer SAPOR, Latijn voor smaak, opent zich een gastronomisch verhaal
dat begint bij niets minder dan voortreffelijk genieten in de unieke huiselijke setting van het Miele Cooking Lab – op de bovenste verdieping van de Living Tomorrow Innovatiecampus. Ontdek alle lagen van de campus en verleng je verblijf met een overnachting in het voco™ Brussels City North hotel.

Marc Clement weet zijn gasten opnieuw te verrassen met een menu dat seizoensgebonden groenten in de schijnwerpers plaatst.
SAPOR belooft uw smaakpapillen mee te nemen op een onvergetelijke culinaire reis van kwaliteit en vakmanschap,
wat ons beloond werd door Gault & Millau met een score van 13/20.

Cadeaubon

Geef de magie van gastronomie cadeau met onze exclusieve cadeaubon – een uitnodiging
om te genieten van creatieve gastronomie op een unieke locatie.

Een cadeaubon van SAPOR is een ervaring die herinneringen creëert en zintuigen prikkelt.

Marc Clement

U kent chef Marc Clement waarschijnlijk al van het enorm gewaardeerde The Bistronomy.
Met de opening van de spraakmakende Living Tomorrow innovatiecampus, schittert hij nu met zijn eigen exclusieve chef’s table op de hoogste etage. De trotse ambassadeur van Mastercooks Belgium, Graham’s Port, en Imperial Heritage Caviar, brengt zijn buitengewone expertise en toewijding naar deze culinaire parel.

Geschenken

Ontdek de unieke geschenken dat SAPOR aanbiedt, waaronder de befaamde ‘Tamia’ olijfolie, zorgvuldig gekozen door chef-kok Marc Clement. Of je nu een culinair geschenk voor jezelf zoekt of een bijzondere verrassing voor een geliefde, onze selectie geschenken biedt de perfecte mogelijkheid om de smaakvolle ervaring van SAPOR mee naar huis te nemen.

voco™ Brussels City North

Breid je Sapor-ervaring uit met een verblijf in het voco™ Brussels City North hotel, gevestigd in de inspirerende Living Tomorrow Innovatiecampus. Daarnaast nodigen wij je uit om de gezellige sfeer van ‘The Nox’, de bar van voco™, te ontdekken: de perfecte plek voor een drankje voor of na je diner.

Praktische informatie over overnachtingen:

  • Op weekdagen: €169 per kamer, inclusief ontbijt
  • Tijdens het weekend (vanaf vrijdagavond): €129 per kamer, inclusief ontbijt